F.A.Q. з Рідної Віри. Частина І

F.A.Q. з Рідної Віри. Частина ІI

F.A.Q. з Рідної Віри. Частина ІII

Форма входу
Категорії розділу
Пошук
Наше опитування
Чи потрібно встановлювати на могилі Т.Шевченка хрест?
Всього відповідей: 159
Друзі сайту


Громада Рідної Православної Віри - «Вінець Бога» (м. Вінниця)

center




Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
КНИЖКОВА КРАМНИЦЯ
Об`єднання Рідновірів України


Замовляти за вказаними у прайсах контактами, попередньо уточнивши ціну:

Для киян
pelazg@ukr.net - жрець Спас

Для мешканців інших міст і сіл:
blagovista7@ukr.net - Благовіста

НАШ БАНЕР:

<a href="//mokosha.at.ua" target="_blank" title="МОКОША"><img src="//mokosha.at.ua/Untitled-666.gif"/></a>

Головна » 2011 » Серпень » 20 » Криваве імігрантство, або "наших б`ють!"
21:06
Криваве імігрантство, або "наших б`ють!"
18 серпня о 22 годині вихідцями з Кавказу (попередньо вірменами) був побитий і порізаний ножами заступник голови київської рідновірської громади "Православ`я", член Конгресу Українських Націоналістів Спас, що заступився у тролейбусі за жінок, до яких приставали восьмеро кавказців. Сьогодні (20 серпня) після проведеннї операції, знаходиться в травматологічному відділенні однієї з лікарень Києва, стан задовільний.
За роки незалежності в Україні утворилися цілі етнічні банди імігрантів, які заробляють на торгівлі наркотиками, жінками, спекуляціях та здирництві. Коли ж українці намагаються дати відсіч нашестю "базарних прибульців", на них чіпляють ярлики "фашистів, ксенофобів, расистів" тощо. Причому, чіпляються самими українськими ЗМІ. Як показала їхня реакція на означений вище випадок, їм набагато цікавіше освітлювати сюжет, в якому постраждалим є імігрант.
На фоні останніх подій у Європі, випадки насильства збоку "кольорових" імігрантів є явищем досить закономірним. Чи збирається влада чекати, доки у нас з`явиться свій, український, доморощений Брейвік? Чи доки вулицями міста Кия шлятимуться натовпи етномаргінальних злодіїв, а українці самі зберуться дати їм озброєну відсіч? Якщо так - другий Марганець не за горами.




Нагадаємо ще один з останніх подібних випадків - хлопець у Криму самотужки бився із сімома татарами, в результаті чого сам же й потрапив до в`язниці.

Невдовзі після подій у київському тролейбусі на ЖЖ Орея з`явилася московська бувальщина: "Рассказывает один московский интеллигент, давно изучающий историю пантюркизма: "Еду в метро, на остановке входят два кавказских подростка у одного из них на плечах висит азербайджанский флаг (довольно частое явление для Москвы). Cам того не ожидая показываю им пальцовку "волк" и говорю: "Бозкюртлар!*". В ответ от азербайджанцев, без всякого удивления - "Бозкюртлар!". Во такие вот 18 летние азербайджанские москвичи =)"
* Bozkurt - "Серые волки" - боевые группы турецкой националистической молодёжи. Их лозунг: "Пусть прольется наша кровь, но восторжествует ислам".

Одесите, а чи застрахований ти від таких випадків у своєму місті, яке так пишається своєю поліетнічністю?
Переглядів: 653 | Додав: Ведослав | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
0  
1 Світовид   (18.11.2011 18:08) []
Потрібно об'єднатися і дати зрозуміти ми господарі на своїй землі нехай знають що хто прийде до нас з мечем від меча й загине кожному по справам його і кожному по можливостям його

Ім`я *:
Email *:
Код *: