F.A.Q. з Рідної Віри. Частина І

F.A.Q. з Рідної Віри. Частина ІI

F.A.Q. з Рідної Віри. Частина ІII

Форма входу
Категорії розділу
Пошук
Наше опитування
Яких релігійних поглядів Ви притримуєтеся?
Всього відповідей: 462
Друзі сайту


Громада Рідної Православної Віри - «Вінець Бога» (м. Вінниця)

center




Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
КНИЖКОВА КРАМНИЦЯ
Об`єднання Рідновірів України


Замовляти за вказаними у прайсах контактами, попередньо уточнивши ціну:

Для киян
pelazg@ukr.net - жрець Спас

Для мешканців інших міст і сіл:
blagovista7@ukr.net - Благовіста

НАШ БАНЕР:

<a href="//mokosha.at.ua" target="_blank" title="МОКОША"><img src="//mokosha.at.ua/Untitled-666.gif"/></a>

Головна » 2010 » Березень » 15 » Звіт з IV Собору Об`єднання Рідновірів України
18:54
Звіт з IV Собору Об`єднання Рідновірів України
6 березня 7517 (2010) року у Книжковій палаті України ім. І.Федорова відбувся ІV Всеукраїнський Собор Об’єднання Рідновірів України, який розглянув стратегію і перспективи розвитку Рідної віри в Україні; організаційні принципи роботи; заслухав повідомлення голів громад Рідної віри, в тому числі тих, хто вступив до ОРУ в цьому році, та прийняв Ухвалу. Значну увагу було приділено обговоренню повідомлення нащадка Т.Шевченка – рідновіра Валерія-Ярослава Красицького про спроби певних кіл встановити на могилі Кобзаря хрест замість відомого пам’ятника.
Рідновіри виступили за збереження існуючого пам’ятника, який уже став візитною карткою Канева, і категорично засудили дії Петра Ющенка та Миколи Жулинського щодо знесення монумента. Такі непродумані дії вже викликали негативну реакцію в широких колах української інтелігенції, «Просвіти», КУНу та інших патріотичних організаціях.
ІV Собор ОРУ вирішив нагальні питання: упорядкування організаційної структури ОРУ згідно з новими умов; вироблення подальшої стратегії діяльності ОРУ; вдосконалення роботи Духовної Академії Рідновірів України щодо освіти духовної верстви Рідної віри.
7 березня відбувся Обряд вшанування пам’яті Великого князя Київського Святослава – Тризна біля його пам’ятника на Пейзажній алеї поблизу Національного музею історії України.
7 березня відбулася чергова Установча сесія Духовної Академії Рідновірів України. На перший курс загальної підготовки прийнято 26 студентів на заочну, екстернатну та дистанційну форми навчання. Студенти заслухали лекції професорів: д.ф.н. Галини Лозко на тему: «Учитель і Учень в арійській традиції», «Астрономічні та історичні засади відновлення Кола Сварожого» та Анатолія Богорода на тему: «Світогляд сучасної людини: методика соціологічного опитування», а також взяли участь у семінарському занятті «Учитель і Учень в руській традиції дохристиянської доби», де обговорили есе Валерія Шевчука «Віща наука» з книги «Мислене дерево».

Прес-центр ОРУ
Вікторія Омельченко
 
Переглядів: 918 | Додав: Ведослав | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: