F.A.Q. з Рідної Віри. Частина І

F.A.Q. з Рідної Віри. Частина ІI

F.A.Q. з Рідної Віри. Частина ІII

Форма входу
Категорії розділу
Пошук
Наше опитування
Чи потрібно встановлювати на могилі Т.Шевченка хрест?
Всього відповідей: 158
Друзі сайту


Громада Рідної Православної Віри - «Вінець Бога» (м. Вінниця)

center




Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
КНИЖКОВА КРАМНИЦЯ
Об`єднання Рідновірів України


Замовляти за вказаними у прайсах контактами, попередньо уточнивши ціну:

Для киян
pelazg@ukr.net - жрець Спас

Для мешканців інших міст і сіл:
blagovista7@ukr.net - Благовіста

НАШ БАНЕР:

<a href="//mokosha.at.ua" target="_blank" title="МОКОША"><img src="//mokosha.at.ua/Untitled-666.gif"/></a>

Головна » 2009 » Жовтень » 1 » Збоку церкви готується нова провокація!
23:03
Збоку церкви готується нова провокація!

У Конституції України задекларовано рівні права для всіх віросповідань і жодна релігія не має вищих прав над іншими, тобто, держава є світською. Тим не менше, на кожному кроці спостерігаємо порушення прав представників інших віровизнань. Президент і його свита демонструє свої походи по церквах, хрестячись, і всі телеканали це охоче показують.



Забуваємо, що віровизнання - це особиста справа кожного і ці всі християнські етики по навчальних закладах – це теж грубе топтання по душах підростаючого покоління.

Ось і патріарх Філарет, голова одної із уламків церкви подумав, що йому теж усе можна. Ще 17 вересня він зібрав духовенство києвської єпархії УПЦ КП, з приводу святкування Покрови у Києві. Протоієрей Сергій Ткачук стверджує, що серед іншого, було обговорено питання "ідола", тобто Зображення Перуна, яке представниками давньої української віри було встановлене на Старокиївській Горі. Як каже священик, попередньо було вирішено, що на Покрову, після молебня на Софіївській площі, Хресною Ходою буде вирушено до Гори і скинуто ідола...

У себе на блозі протоієрей описав, як його вразило, що язичники, виявляється, зовсім розпоясалися і, не питаючи згоди у християн (чому би то?), поставили "поганського ідола"!

"1021 рік, як поганські ідоли попадали з київських круч у Дніпро-Славуту і наша Українська Земля освятилася правдивою вірою в ІСТИННОГО БОГА !" (Істинного, читай, юдейського бога Ягве-Єгову).

І що найгірше, що "... біля нього вже відбуваються шаманські дійства.... !"

І тут же ідуть заклики до знищення святині представників іншої релігії! Чи не пахне це криміналом? Чи не заклик до антиконституційних дій?
Отець погрожує привести із собою багатьох представників молодіжних крил патріотичних партій, щоби із їх допомогою вчинити цей "благородний" вчинок. Він або не знає або ж, навпаки, знає, що багато представників тих політичних структур, які він збирається привести, вже давно сповідують Предківську Рідну Віру і це пахне розколом всередині кожної із них. І це все якраз на Покрову, де і так у Києві напруга і якраз перед виборами. Чи не виконує церква або дехто із її представників завдання однієї із сусідніх держав? Невже отцям вдасться сховатися за рясою, а чуби пастви будуть тріщати за чиїсь інтереси?

Чому не коле святим отцям очі капличка московського патріархату, вже давненько поставлена на тій же горі, та ще й незаконно? Чи не маріонетки вони однієї і тієї ж руки?

Поки що ворожі дії щодо рідновірів проводили обидві ці структури. Тобто, спільно із представниками Москви проти українців.

Образ Перуна вже було пошкоджено. Нажаль, зловмисникам вдалося утекти.

Тому зараз оголошено про створення "Перунової Сотні", загону, який позмінно денно і нічно буде охороняти Статую від ЗлоЧинців.

ДОБРОВОЛЬЦІВ ПРОСИМО ЗГОЛОШУВАТИСЯ ДО СЛАВОМИРА:

ТЕЛ. 80979658460
80952849339
80963728818
80639913308


Хто на власні очі хотів би переконатися в агресивності (всупереч своєму Святому Письму) вищеназваного отця, може завітати до нього на блог: http://stkachuk.livejournal.com/62234.html?view=146970#t146970
А оскільки отець правди боїться і постійно видаляє коментарі, чужі і свої, досить грубі, відповіді, то повністю можна із "бесідою ознайомитися отут: http://a-ingwar.blogspot.com/2009/09/blog-post_8471.html
Переглядів: 1267 | Додав: Ведослав | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: